Tűnemezelt nyuszi készítő workshop

Tűnemezelt nyuszi készítő workshop

20 000 Ft

Időtartam: 9:00–16:00 óráig

Helyszín: Cserepesház (Zuglói Művelődési Ház) Budapest, 1144, Vezér utca 28/b.

Tanfolyamdíj: 20.000 Ft

Kiürítés

Leírás

Mit tanulhatsz a workshopon?


Ezen az 1 napos tűnemezelő workshopon a képen látható nyuszit fogjuk elkészíteni, választott, tetszőleges színben.

A workshop során megtanulod a tűnemezelés alapjait, megismerkedsz a technikához szükséges eszközökkel és anyagokkal. Elsajátítod a gyapjúval és a nemezelő tűkkel való munkát, megtapasztalod, hogyan lesz a kusza szőrcsomóból egy felismerhető, aranyos figura. Óriási élmény,ahogy a tűszúrások nyomán alakul, formálódik a kezeid közt a pihe-puha gyapjú. Az elsajátított alapismeretek, az otthoni gyakorlás és alkotás során is hasznodra lesznek.

A részvételnek nincs semmilyen előfeltétele, teljesen kezdők is bátran belevághatnak!

Mit tartalmaz a tanfolyamdíj?

  • A szükséges anyagokat és eszközöket (nemezelő tűk (3db), nemezelő alátét, gyapjú), amik a nap végén, a kész nyuszi szoborral együtt hazavihetők.

Hogyan jelentkezhetsz?

  • A “Kosárba teszem” gomb megnyomása után, a kosár ikonra kattintva a “Pénztár” felületén tudod megadni az adataidat, a választott workshop dátumát és a fizetési módot. A tandíj készpénzzel a workshop kezdetén, vagy előreutalással is fizethető. A jelentkezés elküldése után, emailben küldöm a visszaigazolást és a kezdéssel kapcsolatos információkat.
tűnemezelt nyúl

Ez a workshop elsősorban felnőtteknek szól. A tűnemezelés iránt érdeklődő  gyerekek 13-14 éves kortól csatlakozhatnak a csoporthoz. A workshop minimum 3 fő jelentkezése esetén indul.