Egyéb tűnemezelt alkotások

Egyéb tűnemezelt alkotások

Egyedi igény, elképzelés alapján készülő tűnemezelt alkotások.

A részletekkel kapcsolatban kérlek vedd fel velem a kapcsolatot: tunemezeltallatok@gmail.com

 

Leírás

Hogyan rendelhetsz?

  • A “Kosárba teszem” gomb megnyomásával helyezd a kosaradba a szobrot.
  • A “Pénztár” felületén keresztül add meg a szükséges adatokat.
  • A rendelés beérkezése után küldöm a visszaigazolást, a tudnivalókat és a teendőket a megrendeléssel kapcsolatban.

Mire van szükség a megrendeléshez?

A megrendelést követően, egy visszaigazoló emailben arra foglak kérni, hogy küldj jó minőségű fotókat a megörökíteni kívánt állatodról a tunemezeltallatok@gmail.com emailcímre. A legfontosabb az oldalnézeti és elölnézeti kép, ami az állat arcát, alakját, testarányait mutatja (jobbról, balról és elölről). Az oldalnézeti kép lehetőleg a házikedvenc szemmagasságából készüljön, mert az emberi szemmagasságból készített képek nem pontosan adják vissza a test formáját. Elölnézeti, felülnézeti, oldalnézeti esetleg hátulnézeti fényképeket is szívesen fogadok. Fontos tudni, hogy általában nem ismerem személyesen a modellemet, így a szobor elkészítésekor csak a képeken látottakat tudom megjeleníteni. Kérlek, hogy a fotókon jól látható, egyértelműen meghatározható legyen a szőrzet színe.

Különleges mintázatú és színű bunda esetén (teknőctarka, cirmos, tigriscsíkos, merle, stb..) a munkafolyamat hosszabb és aprólékosabb, ami a bunda jellegétől és a választott szobor típusától függően plusz munkadíjat eredményezhet. Erről a rendelés leadása előtt mindenképpen egyeztessünk!

A megrendeléskor 50 % előleg fizetendő, amit az egyedileg szükséges anyagok és eszközök beszerzéséhez használok fel. Ehhez a számlaszámot a visszaigazoló emailben találod meg. A fennmaradó összeget elég akkor átutalnod, amikor a szobor teljesen elkészült.

Szívesen készítem a szobrot a kutyus/cica saját szőrének felhasználásával, továbbá rendelhetők különböző kiegészítők (nyakörv, kendő, jutalomfalat) is. Műgyantába öntve, vagy pici fiolába helyezve hamvakat is van lehetőség az elkészült szoborba helyezni.

Mennyi idő alatt készül el a szobor?

A kézzel készített, egyedi, tűnemezelt állatok elkészítése időigényes, aprólékos folyamat. Egy közepes méretű (15 cm magas) szobor kb. 30-35 munkaóra alatt készül el. A megrendeléseket a beérkezés sorrendjében folyamatosan készítem, jelenleg 6-8 hetes várólistával dolgozom. Ez a vállalási határidő az előleg és a munkához használt fotók beérkezésétől számítandó.

Milyen anyagból készülnek a tűnemezelt szobrok?

Az alkotások gyapjúból készülnek, igyekszem minél több részletüket tűnemezeléssel kialakítani. Az orrok és a szemek sokszor kivételt képeznek, bár előállíthatók gyapjúból, de a még élethűbb hatás elérése érdekében, gyakran használok műgyanta szemeket és polimer anyagból, saját kézzel készített orrot.

Bizonyos típusú szobrok rozsdamentes drótvázra épülnek fel, így azoknak minden részlete mozgatható.

Arra törekszem, hogy a kapott fotók alapján minél élethűbb szobrot alkossak, és minden vásárlóm maradéktalanul elégedett legyen a munkámmal.
Azt azonban kérlek vedd figyelembe, hogy a munka kézzel készített jellege, a gyapjú színe és textúrája, sajátos jellemzői, a modell kis mérete korlátozhatja a másolat realisztikusságát.

Festett és természetes gyapjúval is dolgozom, amelynek színárnyalatai kissé eltérhetnek az eredeti modell szőrszínétől. Mivel a fotón látható színeket a fények és a monitor beállításai is módosíthatják, előfordulhat, hogy a színárnyalatok nem lesznek tökéletesen megegyezők.

A szobrok kézzel készített gyapjútermékek. Mindegyik alkotás hordozza az alkotó személyes stílusjegyeit. A honlapon és a Facebook oldalon megtekinthetők azok a képek, ahol a modell és a róla készült hasonmás együtt látható.

Hogyan jut el hozzád az elkészült szobor?

Személyes átvételt, vagy házhozszállítást is választhatsz. Személyesen Budapesten vagy Maglódon, egy előre egyeztetett helyszínen és időpontban vehető át. Ez természetesen nem jár plusz költséggel. Amennyiben házhozszállítást szeretnél, azt a GLS Futárszolgálat végzi, aminek díja 1840 Ft.

Garancia

A hasonmás szobrokra 100% elégedettségi garanciát vállalok. Mielőtt a megrendelésed teljesen elkészül, küldök néhány fotót a szoborról, ilyenkor-ha szükségesnek tartod- lehetőséged van kisebb változtatásokat kérni. Amennyiben nem vagy elégedett a végeredménnyel, még az átadás előtt lehetőséged van-díjmentesen- további kisebb változtatások, pontosítások kérésére is. A cél, hogy maximálisan elégedett legyél vele.

A kész szobrok nem játékszerek, hanem kézzel fogható emlékek, otthonod díszei. Nem moshatók, így a szennyeződésektől próbáld védeni. Mivel könnyen sérülnek, így nem alkalmasak arra, hogy állatok vagy gyerekek játszanak vele. Ha a szobor ennek ellenére mégis megsérülne, erre az esetre javítási garanciát vállalok. A kisebb sérüléseket díjmentesen megjavítom.

Bízom benne, hogy hamarosan Te is egy LilianArt - tűnemezelt szobor boldog gazdája leszel!