Tűnemezelt kutya készítő workshop

Tűnemezelt kutya készítő workshop

15 000 Ft

Készítsd el a saját kutyád, vagy a kedvenc kutyafajtád miniatűr, tűnemezelt, hasonmás szobrát!

Időtartam: 9-17 óráig

Helyszín: Cserepesház (Zuglói Művelődési Ház) Budapest, 1144, Vezér utca 28/b.

Kiürítés

Leírás

Mit tanulhatsz a workshopon?


Ezen az 1 napos workshopon egy egyedi kutyaszobrot fogunk készíteni. Megformázhatod kis kedvenced, vagy egy neked tetsző kutyafajtát. Örök emlék, vagy nagyszerű ajándék lehet belőle.

A workshop során megtanulod a tűnemezelés alapjait, megismerkedsz a technikához szükséges eszközökkel és anyagokkal. Elsajátítod a gyapjúval és a nemezelő tűkkel való munkát, megtapasztalod, hogyan lesz a kusza szőrcsomóból egy felismerhető, aranyos figura. Óriási élmény,ahogy a tűszúrások nyomán alakul, formálódik a kezeid közt a pihe-puha gyapjú. A megszerzett alapismeretek, az otthoni gyakorlás és alkotás során is hasznodra lesznek.

A részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükség, teljesen kezdők is bátran belevághatnak!

Mit tartalmaz a tanfolyamdíj?

  • A szükséges anyagokat és eszközöket (nemezelő tűk (3 db), nemezelő alátét, gyapjú), amik a nap végén, a kész szoborral együtt hazavihetők.

Hogyan jelentkezhetsz?

  • A “Kosárba teszem” gomb megnyomása után, a kosár ikonra kattintva a “Pénztár” felületén tudod megadni az adataidat, a választott workshop dátumát és a fizetési módot. A tandíj készpénzzel a workshop kezdetén, vagy előreutalással is fizethető. A jelentkezés elküldése után, emailben küldöm a visszaigazolást és a kezdéssel kapcsolatos információkat.
kutya hasonmás

Ez a workshop elsősorban felnőtteknek szól. A tűnemezelés iránt érdeklődő  gyerekek 13-14 éves kortól csatlakozhatnak a csoporthoz. A workshop minimum 3 fő jelentkezése esetén indul.